PROGRAMMA


-  19U  -

DEUREN OPEN - PREPARTY MET DJ ANTON


-  19U30  -

START BIERCONTEST 2017 - meer info over de BIERCONTEST 2017? Klik hier


-  20U  -

jwb-2.jpg

DIE JUNGEN WAIDHOFNER BUAM

Elk jaar op het eind van juni vertrekken 2 busjes richting Woodstock der Blasmusik. Het mekka voor iedereen die van bier, spritzer en vooral blaasmuziek houdt. Daar raakten enkelen bevriend met de muzikanten van 'Die Jungen Waidhofner Buam'. Ze vullen zowel grote als kleine zalen met hun aanstekelijke muziek en brengen een mix van traditionele songs en popsongs telkens in een aanstekelijk Oostenrijks arrangement.

Een unieke kans om deze muzikanten aan het werk te zien in België. Vorig jaar op het podium van 'Woodstock der Blasmusik', dit jaar in het Klokhuis in Beveren-Leie.

MEER INFO? website - facebook


-  21U30  -

FINALE BIERCONTEST


-  22U  -

quaffeurz.jpg

Ze quaffeurZ

Wie er vorig jaar bij was herinnert zich ongetwijfeld nog het moment dat het rode doek op scene openging. Daar stonden ze dan piekfijn uitgedost. Ze Quaffeurz zijn ondertussen 'berucht' in Vlaanderen om hun 'blaasmuziek met een hoek af'. Ze toveren schlagers en traditionals om tot meezingers die je de dag erna nog al lachend meebrult. Ze trokken zich onlangs terug in de bergen van Oostenrijk om hun nieuwe programma voor te bereiden en beloven meer meezingers en meer medley's.

Meer info?

website - facebook


-  23U30  -

AFTERPARTY MET DJ ANTON